Gratis verzending vanaf 35 euro in NL&BE&DE*
Wij verzenden ook naar Belgie en Duitsland
Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden!!

Goliath

Goliath Rolit - Bordspel - Gezelschapsspel

€16,99
Op voorraad (71)

Productomschrijving

Rolit is het spel met de verrassende draai! Kijk uit, blokkeer, rol en...win! Blokkeer en verover de rolit-ballen van je tegenspelers door deze naar je eigen kleur te rollen. De winnaar is degene, wiens kleur op het spelbord het meest voorkomt. Rolit is geschikt voor zowel kinderen als voor volwassenen... Dus een echt familiespel!

Spelregels Rolit

Het spelbord toont een rooster van 8×8 vakken. In de middelste vier vakken worden vier Rolit-ballen met de verschillende kleuren naar boven geplaatst. Elke speler kiest een spelerskleur. Het spel wordt gespeeld in de richting van de klok.

In zijn beurt plaatst de speler een Rolit-bal met zijn kleur naar boven op een leeg vak op het spelbord. Hij mag een Rolit-bal op een vak plaatsen als hij daarmee één of meer Rolit-ballen van zijn medespeler(s) insluit tussen een eigen Rolit-bal en de zojuist geplaatste Rolit-bal. Alle ingesloten Rolit-ballen worden nu gedraaid, zodat de kleur van de actieve speler boven ligt. Als een speler volgens deze regel geen Rolit-bal kan plaatsen, mag hij een Rolit-bal op een vak naar keuze plaatsen, naast een willekeurige andere Rolit-bal. De beurt gaat nu naar de volgende speler.

Het spel eindigt als alle vakken zijn bezet. De speler die de meeste Rolit-ballen met zijn kleur boven op het spelbord heeft liggen, is de winnaar van het spel.

Inhoud van het spel

  • Spelbord
  • 64 Rolit balletjes
  • Spelregels
Trustpilot