Gratis verzending vanaf 35 euro in NL&BE&DE*
Wij verzenden ook naar Belgie en Duitsland
Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden!!

NERF

NERF Nerf Super Soaker Skyblast target sprinkler

€12,49
Niet op voorraad
1-2 weken

Productomschrijving

Richt, sla, lanceer! De NERF Super Soaker SkyBlast Target Sprinkler is het ultieme buitenspel met een raketlancering en 360° roterende sprinkler. Richt en vernietig de doelen van de SkyBlast Target Sprinkler om de zachte schuimraket de lucht in te lanceren!

De SkyBlast Target Sprinkler is gemakkelijk te gebruiken voor kinderen van 6 jaar en ouder, vereist minimale installatie en is binnen enkele seconden klaar voor heel veel plezier. Zet de slang aan, gebruik je favoriete Super Soaker (niet inbegrepen) om op de scharnierende doelen te richten en raak alle drie de doelen om de SkyBlast-schuimraket te lanceren. Het lanceert tot 8ft in de lucht!

Spelers verzamelen punten op basis van de doelen die ze neerhalen! Word vanaf 4,5 meter doorweekt door de 360° roterende sproeier. Hoe dichter je bij de doelen komt, hoe meer je wordt bespoten, maar hoe gemakkelijker het is om ze neer te halen.

De sproeier wordt aangesloten op uw slang en de waterdruk kan de hoogte van de raketlancering beïnvloeden. Inbegrepen bij uw NERF Super Soaker SkyBlast Target Sprinkler is: 1 sprinklereenheid, 1 schuimraket, 1 slangadapter en handleiding. Super Soaker(s) worden apart verkocht.

Trustpilot