Gratis verzending vanaf 35 euro in NL&BE&DE*
Wij verzenden ook naar Belgie en Duitsland
Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden!!

Goliath

Goliath Erik Eikel - Actiespel - Kinderspel - Verpakkingsschade

€9,99
Op voorraad (3)
Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis NL&BE

Productomschrijving

Erik Eikel is een grote eekhoorn, die wel van een nootje houdt. De spelers voeren Erik om beurten nootjes. Maar ja, als je veel nootjes eet, moet je ook af en toe…..?
Juist! Poepen!

Een actiespel voor de allerjongsten. Tijdens het spel leer je kleuren te onderscheiden en te wachten op je beurt. Maar bovenal is het een grappig, spannend spel. Als Erik Eikel bijna moet poepen, zie je zijn wangen steeds boller worden. Wanneer gaat hij beginnen?

In de doos zit de grote eekhoorn Erik Eikel, die echt kan poepen, 24 noten, 1 dobbelsteen 1 boomstronk, 4 voorraadkaarten, 1 voorraadmandje, 1 stickervelletje en de spelregels.

Je speelt het zo:
Zet Erik Eikel op de boomstronk. De noten doe je allemaal in het mandje. Dan trek je voorzichtig aan de staart van Erik tot je een klik hoort. De speler die aan de beurt is, gooit met de dobbelsteen. Dan zie je hoeveel noten je mag pakken en van welke kleur. Die noten stop je –voorzichtig- in Eriks mond. Dat vindt hij lekker. En dan is de volgende speler aan de beurt. Hoe meer Erik eet, hoe boller zijn wangetjes worden.

En je weet zeker, Erik gaat op zeker moment al die lekkere nootjes uitpoepen. Alle spelers moeten dan - met één hand - zo snel mogelijk nootjes rapen. De geraapte nootjes leg je op je voorraadkaart. En als die kaart helemaal vol is en jij bent de eerste, dan heb je gewonnen.

Extra spannend wordt het als je met de dobbelsteen een kleur gooit, die niet meer in het voorraadmandje zit. In dat geval mag je een noot van een andere speler weghalen en aan Erik voeren óf…. Je moet er een van jezelf weghalen.

Als Erik Eikel lekker veel nootjes snoept,
Weet je zeker dat hij sneller…..poept!
Aantal speler: 2-4 spelers
Leeftijd: Vanaf 4 jaar.
Speelduur: Ca 15 minuten.

Let op: Nieuw product, maar met verpakkingsschade.

Trustpilot